English
Klientet


Lista e klienteve qe operon sot Agjencia ALEX-99
:
l.Aeroporti Nderkombetar "Nene Tereza"
2. Qytetin Studenti (S.T.Nr.l) dhe (S.T.Nr.2) Tirane
3.ANTA,sh.a.(Agjencia Nderkombetare e Transportit Ajror)
4.Porti Detar Durres;Anijet,Vaporrat
5.Arshivat e Shtetit ne gjithe Shqiperine
6.Arshiva te ndryshme (Ministrive)
7.Europian Trade Center ne Tirane
8.Tirana bussines Center
9.Rezidenca Italiane
l0.Rezidenca Angleze,' ll.Ambasada Greke(Vilat e familjeye private)
12.Q.T.U.(Qendra Tregtare Univers)
13.Conad supermarket
14.Euro-Max supermarket
15.Neptun Shops
16.Hotel Tirana International
17.Hotel Mondial
18.Hotel Sheraton
19.Regency Casino
20.Hotel Shateau Linza ne Tirane dhe Durres
21.Hotel Kontinental Vore
22.Ministria e Ekonomise
23.Ministrina e Jashtme e Shqiperise
24.Teatri I Operas dhe Baletit
25.Teatri Kombetar
26.Galerina e Arteve
27.Lidhjen e Shkrimtareve
28.Instituti Kombetar Popullor
29.Piceri Kolonat 1 dhe 2
30.Kompleksi Taiwan
3l.Kompleksi Dinamo
32.Kompleksi Akuadron (Pishinat)
33.Bar-Restorant Lulishte"l Maji"
34.Stadiumi "Qemal Stafa"
35.Magazina te ndryshme te Firmes "Xhea" etj.
36.Ambiente dhe shume lokale private
37.HoteI Nobel
38.Shtepia dhe Vila ne Tirane - Durres
40.Dyqane te Ndryshme

Faleminderit per Mirekuptimin ALEX - 99Aeroporti Nderkombetar
"Nene Tereza"

Aeroporti Nderkombetar
"Nene Tereza"


Porti Detar Durres

 


Porti Detar Durres

Hotel Sheraton

Tirana International HotelTaiwan

Qendra Tregtare Univers


EuroMax


Neptun Shops


Conad

 

 


Hotel Continental

Kolonat

Stadiumi Qemal Stafa

Kastrati
Recepsion

Furre Buke

Magazine

Tirana Business Center
Copyright © Alex99. All Rights Reserved